maart 1, 2019 Blog Geen reacties

I
n 2018 kwam mijn droom in vervulling. Ik opende mijn eigen salon en koos voor een gezond, duurzaam product. NATULIQUE. Haarpassie is gevestigd in een beautysalon die ook met natuurlijk producten werkt. Zo kunnen alle klanten terecht voor beauty en hair met producten die op elkaar aansluiten.

Toen ik vorig jaar eindelijk mijn eigen salon kon openen vond ik dat ongelofelijk spannend. Maar het was iets wat ik al heel lang wilde, ik houd wel van een uitdaging! Ik vind het super om het verhaal om het knippen heen aan te pakken, zoals de social media, boekhouding, en klantenwerving.

Ook koos ik voor de natuurlijke, duurzame producten van NATULIQUE.
Duurzaamheid word op het moment steeds belangrijker, ook zie je dat steeds meer in kappers producten terug. Ik heb me zelf goed ingelezen hiervoor en vind het goed om het milieu een handje te helpen. Als we nou met zijn alle iets meer opletten krijgen we een betere en gezonde wereld.

Of ik duurzame tips heb?

Probeer logisch na te denken over wat je gebruikt, denk bijvoorbeeld aan niet te veel kleur mengen. Het is zonde om wat je niet gebruikt weg te moeten gooien. En probeer ook zo veel mogelijk digitaal te houden, hier bespaar je een hoop papier (en rommel) mee.

Allergieën

Ik merk ook dat er steeds meer mensen zijn die allergieën hebben voor haarverf en kappersproducten, en vind het super fijn om hun toch in mijn salon te kunnen helpen. Ook voor mij als kapster is dit belangrijk, denk bijvoorbeeld aan kapperseczeem waar heel veel kappers last van hebben.
Ik ben erg blij het merk NATULIQUE gevonden te hebben, ze hebben erg veel ervaring op het gebied van duurzaamheid en natuurlijke producten. En dat kan je merken aan de kracht van het product.

Written by Manon Lagarde