+31 638961311
Zandstraat 74C, Beneden-Leeuwen

A PASSION for (hair)quality

Mooi haar valt of staat met het gebruik van de juiste producten. Producten die het beste uit je haar halen, die de kwaliteit van jouw haar behouden én verbeteren. Omdat we graag goed voor ons haar zorgen, maar ook voor de planeet, werken we met de duurzame producten van NATULIQUE en KEVIN.MURPHY. Voor het beste resultaat behandelen we krullen met de CG-proof producten van Curls Control. En om beschadigd haar echt te kunnen herstellen gebruiken we de intensieve behandeling van het merk K18.

NATULIQUE
De haarproducten van NATULIQUE zijn gecertificeerd organisch en daardoor worden ze gezien als een natuurlijk product. NATULIQUE heeft als missie de beauty-industrie gezonder en duurzamer te maken, zonder afbreuk te doen aan de professionele kwaliteit. Dit Deense merk maakt gebruik van natuurlijke, gecertificeerde biologische ingrediënten. De natuurlijke en milde ingrediënten zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit en waarborgen tegelijkertijd de gezondheid van de klant, de kapper en het milieu. De producten worden dierproefvrij ontwikkeld en de meeste producten zijn vegan. De flessen worden gemaakt van gerecycled plastic en er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen en zo weinig mogelijk chemische ingrediënten. Hierdoor wordt het milieu minimaal belast. De haarkleuringen van NATULIQUE zijn voor 98% afkomstig uit natuurlijke bronnen. Ze zijn mild voor het haar en vrij van parabenen, ammonia en lauryl sulfaat. Dankzij de natuurlijke ingrediënten zijn de kleuringen geurloos en zacht voor het haar. Ondanks het milde karakter van de kleuringen, is de grijsdekking 100% en kunnen alle trendkleuren gecreëerd worden.

KEVIN.MURPHY
Het merk KEVIN.MURPHY staat voor fashion en resultaatgerichte haarverzorgingsproducten die cruelty-free en eco-friendly zijn. Ze zijn ontdekt in de modewereld en ontwikkeld in het lab, met oog voor het milieu en kwaliteit. Er wordt niet op dieren getest en alles wordt op een milieubewuste wijze geproduceerd en verpakt. De haarverzorgingslijn is volledig parabeen- en sulfaatvrij en is ontworpen om langdurig te presteren. Ze maken het haar stevig en gewichtloos voor het mooiste resultaat. De KEVIN.MURPHY haarlijn bevat de beste ingrediënten uit de natuur, zoals vitamines, oliën antioxidanten en plantenextracten, geproduceerd volgens de allernieuwste technieken. De verpakkingen van de haarverzorgingslijn hebben allemaal een verschillende kleur. Iedere kleur staat voor een ander haartype. Zo kunnen de producten gemixt en gematcht worden, zodat voor elke klant de ideale haarroutine te creëren is.

Curls Control
De haarverzorgingsproducten van Curls Control zijn speciaal ontwikkeld om jouw krullen onder controle te krijgen (en houden!). Ze geven de krullen meer glans, veerkracht en zorgen voor minder pluis. In de producten zit een UV-filter en worden niet getest op dieren. De haarproducten van Curls Control zijn CG-proof. CG is een speciale methode voor het behandelen van krullen, waarbij streng wordt gekeken naar de ingrediënten van het product. Dit omdat sommige ingrediënten goed werken voor krullen zijn en andere juist niet. De producten van Curls Control voldoen aan de richtlijnen van deze methode. Curls Control zorgt goed voor je haar maar ook voor de planeet. 98% van de ingrediënten zijn biologisch en de verpakkingen worden van suikerriet gemaakt.

K18
De haircareproducten van K18 zijn speciaal ontwikkeld volgens een technologie waarvan klinisch is bewezen dat het schade aan het haar ongedaan maakt. De K18 formule werd gepatenteerd na het scannen en analyseren van alle 1242 menselijke keratine-eiwitten. Na tien jaar lang onderzoek, werd een techniek ontwikkeld die het mogelijk maakt beschadigd haar terug te brengen naar hun oorspronkelijke staat. K18 gebruikt biomimetica om de keratineketens in het haar opnieuw te verbinden en aan te vullen. Haar dat beschadigd is door blonderen, verven, stylen of krullen kan met de intensieve behandeling van K18 worden herstelt. K18 is geschikt voor gebruik in de salon en thuis. Het zorgt voor zacht, glad, sterk en veerkrachtig haar dat aanvoelt als nieuw.

Manon Lagarde