+31 638961311
Zandstraat 74C, Beneden-Leeuwen
Manon Lagarde

Manon

Mijn naam is Manon Lagarde en ik ben de eigenaresse van “Kapsalon Haarpassie”. Na bijna 10 jaar in verschillende salons in en buiten Maas en Waal te hebben gewerkt, heb ik sinds 2018 mijn eigen salon waar ik met veel passie werk. Met mijn creativiteit probeer ik het beste uit uw kapsel te halen, dit doe ik door goed te kijken naar wat bij je past.

 

Ook kijk ik daarbij naar de vorm van je gezicht en huidtype/kleur. De kapperswereld staat nooit stil, dus ga ik regelmatig op trainingen en daag ik mezelf continu uit om nieuwe technieken bij te leren.

 

Ook ben ik gespecialiseerd in het krullenknippen, en vind ik het super om mensen advies te geven zodat ze thuis ook hun haar kunnen stylen.

 

Je kunt altijd contact met mij opnemen voor een vraag, meer informatie of voor het maken van een afspraak. 0638961311

Nikki

Nikki

Hallo! Mijn naam is Nikki en ik werk sinds augustus 2021 bij kapsalon Haarpassie.
Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en met mensen te werken maar ik vind het allerleukste om klanten blij te maken met hun mooie haar.

Ik vind het fijn om samen met de klant te kijken wat de wensen zijn en wat het beste bij de klant past, zodat ze blij de deur uit gaan met een mooi kapsel, voorzien van tips en advies zodat zij zelf thuis ook het beste uit het haar kunnen halen!

Tot snel in de kapsalon!
Celine

Celine

Mijn naam is Celine en sinds november 2020 werk ik als haarstylist bij kapsalon Haarpassie.

Ik geniet ervan om met mensen te werken en het beste uit iemands haar te halen, om vervolgens de klant stralend de deur uit te zien lopen!

Ook vind ik het erg leuk om verschillende trainingen te volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en de trends van nu.

Groetjes van Celine!