+31 638961311
Zandstraat 74C, Beneden-Leeuwen
Celine

Celine

Sinds november 2020 werkt Celine als haarstylist bij Haarpassie. Celine brengt een hoop gezelligheid in de salon en geniet echt van haar werk. Haar kracht zit hem erin dat ze altijd gaat voor het beste resultaat. Ze geniet ervan de klant stralend de deur uit te laten gaan en om samen met de klant te kijken naar wat het beste bij hem of haar past. Ze heeft oog voor detail en veel passie voor het kappersvak. Met haar bos vol krullen is Celine een echte ervaringsdeskundige op het gebied van krullen. Hier kan ze de klant alles vertellen. Ze weet precies wat je wel en niet moet doen voor het beste resultaat en geeft de klant graag inside information over het drogen en onderhouden van krullen. Binnenkort start Celine met de opleiding CC1 Curl Cutting. Zodra ze die heeft afgerond is Celine niet alleen een specialist in het adviseren, stijlen en onderhouden van krullen, maar ook in het knippen volgens de speciale krullenkniptechniek. Celine: “Ik heb er alles voor over om de klant tevreden de deur uit te laten gaan. Daarom volg ik de laatste trends op de voet en neem ik graag deel aan verschillende trainingen. Hierdoor ben ik altijd op de hoogte is van de nieuwe technieken”.

Nikki

Nikki

Nikki is de nieuwste aanwinst aan het team en werkt sinds augustus 2021 bij Haarpassie. Bij Nikki voel je je meteen thuis in de stoel. Nikki is altijd in voor een gezellig gesprek en heeft een rustige benadering. Ze luistert goed naar de wensen van de klant en is gespecialiseerd in blond kleuren. Ze is sterk in het zetten van highlights en weet daar de perfecte toner overheen te zetten, die perfect aansluit bij de wensen van de klant. Nikki houdt ervan om creatief bezig te zijn en van het werken met mensen. “Ik vind het leukst aan mijn vak dat ik klanten blij mag maken met hun mooie haar”. Nikki kijkt graag samen met de klant naar de wensen en mogelijkheden. Hierbij focust ze altijd op wat het beste past bij de klant. Nikki geeft graag advies en tips, zodat de klant ook thuis het beste uit zijn of haar haar kan halen. Binnenkort kun je ook voor het zetten van hair extensions terecht bij Nikki. Ze volgt hier de opleiding voor bij Bgorgeous, de nummer één hair weave specialist van de Benelux.
Manon Lagarde

Manon

Als je passie voor haar zegt, dan zeg je Manon. Als eigenaresse van Haarpassie is zij elke dag bezig met het overbrengen van haar kennis van en liefde voor haar. Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan in salons in en buiten Maas en Waal, werd het in 2018 tijd voor een eigen salon. Een creatieve plek, waar de klant zich thuis voelt, advies centraal staat en de klant altijd met mooi haar naar buiten loopt. Manon is specialist op het gebied van kleuren. Ze heeft oog voor detail en weet goed te kijken naar welke kleur en model bij je past. Ze kijkt hierbij naar de vorm van het gezicht en het huidtype- en kleur. Ze geeft daarbij altijd eerlijk advies.