+31 638961311
Zandstraat 74C, Beneden-Leeuwen

Manon

Mijn naam is Manon Lagarde en ik ben de eigenaresse van “Kapsalon Haarpassie”. Na bijna 10 jaar in verschillende salons in en buiten Maas en Waal te hebben gewerkt, heb ik sinds 2018 mijn eigen salon waar ik met veel passie werk. 
Met mijn creativiteit probeer ik het beste uit uw kapsel te halen, dit doe ik door goed te kijken naar wat bij je past.

 

Ook kijk ik daarbij naar de vorm van je gezicht en huidtype/kleur. De kapperswereld staat nooit stil, dus ga ik regelmatig op trainingen en daag ik mezelf continu uit om nieuwe technieken bij te leren.

 

Ook ben ik gespecialiseerd in het krullenknippen, en vind ik het super om mensen advies te geven zodat ze thuis ook hun haar kunnen stylen.

 

Je kunt altijd contact met mij opnemen voor een vraag, meer informatie of voor het maken van een afspraak. 0638961311

Lisa

Mijn naam is Lisa, 26 jaar oud en werk al vele jaren met veel passie in het kappersvak.  

 

Ik ben ontzettend graag bezig met het creëren van nieuwe coupes en ben gespecialiseerd op het gebied van kleuren. Creativiteit, trends en nieuwe technieken houden mij erg bezig! 


 

Sinds dit jaar ben ik naast het kappersvak ook nieuwe kappers voor de toekomst aan het opleiden. 
Ik haal ontzettend veel voldoening uit klanten die tevreden de deur uit gaan. Door een goed consult creëer ik samen met de klant het gewenste resultaat. 
Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten. 

 


Veel liefs, Lisa

Celine

Mijn naam is Celine en ik ben 18 jaar oud, ik werk al een tijdje met heel veel plezier in het kappersvak. Ik geniet ervan om met mensen te werken en het beste uit iemands haar te halen om vervolgens de klant stralend de deur uit te zien lopen!  

 

Ik heb ook verschillende cursussen voor Gellak behandelingen gedaan en deze behandelingen ga ik ook bij Haarpassie doen. 


 

Mijn diploma voor kapster niveau 2 heb ik inmiddels al in de pocket en ik ben bezig om mijn opleiding allround kapster niveau 3 af te ronden. Bij Haarpassie ben ik al volop aan het kleuren en knippen en ik train iedere week om nog beter te worden.

 


Ik zie jullie graag snel in de salon!