+31 638961311
Zandstraat 74C, Beneden-Leeuwen

We’re PASSIONATE about CURLS!

Krullen knippen, dat is een vak apart. En wie verstaat haar vak nu beter dan een ervaringsdeskundige die er ook nog eens voor is opgeleid? Manon & Celine zijn zelf gezegend met een goede bos krullen, en officieel gecertificeerde krullenkapsters. Getraind in de speciale CC1 Curl Cutting techniek, hebben zij alles in huis om jouw krullen volledig tot hun recht te laten komen.
Waarom een krullenkapper?
Krullen knippen is écht iets anders dan steile lokken knippen. Krullen vragen om een andere benadering. De kniptechniek is anders, de behandeling en verzorging van het haar is anders en verschilt ook nog eens per krultype. De specifieke techniek van het krullenknippen leer je niet standaard bij de kappersopleiding. Hiervoor volgt een kapster externe trainingen bij een in krullen gespecialiseerd instituut. Als ervaringsdeskundigen weten Manon en Celine hoe belangrijk het is om de krullen op de juiste manier te knippen en verzorgen: “Ik zelf een flinke bos met krullen en het heeft bij mij echt even geduurd voordat ik een kapper vond die mijn haar goed kon knippen." Knippen kan iedere kapper, maar de krullen tot zijn recht laten komen is echt een vak apart! We weten dat veel klanten moeite hebben met het vinden van de juiste haarroutine, producten en verzorging. Hier kunnen we je in adviseren en helpen je graag om het meeste uit je prachtige haar te halen. Voor het beste krullenresultaat gebruiken Manon en Celine de producten van Curls Control en de CC1 kniptechniek. Deze techniek richt zich op het creëren van meer lucht en volume in de krullen. Doordat het haar verticaal, in plaats van horizontaal, wordt geknipt ontstaat er een prachtig ‘luchtig’ volume. De krullen krijgen letterlijk meer ruimte om beter te mogen krullen. Waar de onderkant van een krullenkapsel vaak te dun wordt geknipt, wordt daar bij deze techniek extra op gelet. Het haar wordt op dezelfde lengte geknipt zonder ‘happen’ eruit. Het voordeel daarvan is dat wanneer je jouw haar steil wil dragen, het nog steeds mooi in model valt.

Tips voor perfecte krullen
Als officiële krullenkapper nemen Manon en Celine graag de tijd voor je. Ze kijken met je mee naar de kwaliteit en structuur van je haar, ze adviseren je over de juiste verzorging van je krullen en helpen je met het vinden van de ideale haarroutine. Manon: “Het gebruik van de juiste producten is een must. Dit was voor mij ook even een zoektocht, maar als je eenmaal weet wat voor je werkt, dan maakt het een wereld van verschil. We helpen je hierin graag verder. Over hoe je je haar het beste kan onderhouden en het langst mooi houdt. We houden het simpel, zodat je zelf je krullen ook makkelijk kan verzorgen”.  

Manon Lagarde