augustus 5, 2021 Uncategorized Geen reacties

 
Kevin.Murphy is een Australisch merk en opgericht in 2004 door Kevin Murphy. Met meer dan 25 jaar ervaring in de fashion industrie als session stylist, kwam Kevin tot de conclusie dat de meeste producten het haar verzwaarde en dof maakte. Door zijn interesse in skin care technologie is hij zelf gaan experimenteren met skin care en haircare samen, zo ontstond het eerste product waarbij hij gebruik maakte van essentiële oliën, anti oxidanten en vitamines. 

“The building blocks of great hair” 

 
Kevin.Murphy producten zijn weightless technologie en verzwaren het haar dus niet!  

*Weightless technologie komt doordat er gebruik wordt gemaakt van ingrediënten met een kleiner moleculairgewicht waardoor het product niet om het haar heen gaat zitten maar tussen de schubben in of op celniveau kan werken.  

Kevin.Murphy geeft om het milieu en daarom maken ze de keuze voor rechthoekige verpakkingen, deze nemen minder plaats in op de vuilplaats, er past meer inhoud in de verpakking en er zit minder lucht tussen de verpakkingen wat weer scheelt in transport. 
Al het plastic is gerecycled of Ocean Waste Plastic en de regimes Young.Again, Plumping en Repair zijn van gerecyclede PET flessen.  

Kevin.Murphy maakt bewuste keuzes om het milieu zo min mogelijk te belasten. Zo kiezen ze voor bedrijven die gebruik maken van microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken en word er niet getest op dieren. 

Omdat er voor sommige producten nog aerosols gebruikt worden doneert Kevin.Murphy voor elke verkochte fles met aerosol aan het Climate Reality Project van Al Gore, dit is een non-profit organisatie die een kritische massa wil creëren om naar een CO2 vrije wereld te gaan, er wordt onderzoek gedaan, bomen geplant en veel informatie verschaft rondom hoe een betere wereld te creëren en CO2 te verminderen. Daarnaast wordt er 50% minder drijfgas gebruikt dan in reguliere producten. 

Wij zijn super enthousiast over Kevin.Murphy! En we zijn benieuwd, heb jij de producten al gezien en geprobeerd? 

Written by Manon Lagarde